Chat with us, powered by LiveChat

Corporate Account Management

Als u met ons zakelijke klanten team samen wilt werken zoek dan contact op via [email protected] of vraag naar het Corporate Account Management team als u belt naar +31 010 7131871.

Ons zakelijke team bestuurt grote retail klanten, verpakkingsdistributie en grote bestellingen en leveringen.

PRODUCTIE:

Supreme Creations is 's werelds grootste ethische fabrikant van herbruikbare tassen en promotiemateriaal. Ons hoofdkantoor is in Londen en onze fabrieken in Zuid-India. We bezitten bijna onze hele supply chain van weven van stoffen tot printen, naaien, verpakking en opbergen. We hebben landbouwpartners die ons duurzame stoffen leveren. Als Fairtrade fabrikant van stoffen (van katoen, jute en eco tassen tot schorten, theedoeken, overwanten en andere producten van textiel) wij zijn de marktleider voor ethich verantwoorde producten.

ONZE PRODUCTIE>>

NOMINATIES & PRIJZEN

In 2009 werden we 'National Example of Excellence' benoemd door His Royal Highness the Prince of Wales voor onze leidersfunctie in groen en ethische bedrijfsvoering. Speciaal voor onze uitstekende benadering van een milieubewuste supply chain. We kunnen trots zeggen dat we ook in 2010 weer voor deze prijs waren genomineerd.

Supreme Creations is lid van SEDEX, een Fairtrade leverancier en lid van de British Promotional and Merchandisers' Association.

PRIJZEN EN NOMINATIES>>

BUSINESS IN THE COMMUNITY AWARD DOOR HRH PRINCE CHARLES>>

LOGISTIEK

Wij hebben de mogelijkheid om volledige EDI service te bieden en net-op-tijd producten te leveren.

UITVOERING, VERPAKKINGEN EN WINKEL ETALAGES

We werken samen met klanten aan een ruim productprogramma. Van beginnend design en branding tot productuitvoering en display oplossingen in verschillende winkels.

KLANTEN

Wij leveren aan 's werelds grootste retailers. In het Verenigd Koninkrijk zijn dat o.a. Tesco, The Co Operative, Sainsbury's, Arcadia/ Topshop, Boots, Debenham's, Anya Hindmarch en meer.

Loading…