Chat with us, powered by LiveChat

WIE ZIJN WIJ?

Wij Zijn 'S Werelds Grootste Fabrikant Van Herbruikbare Tassen, Eco Verpakkingen En Giveaways.

 

In meer dan 20 jaar hebben wij geproduceerd voor 50,000 klanten wereldwijd. We werken met zowel grote als kleine bedrijven aan marketing, verpakkingen en retail benodigdheden. Onze klanten zijn o.a. Nike, The Architectural Association, Tesco, Topshop, Weetabix, de University van Oxford, London Fashion Week, Action Aid, en de NHS.

Belangrijk voor ons is het creëren van zeer effectieve en langdurig goede producten (katoenen draagtassen voor giveaways, jute tassen om te winkelen, koordtassen als verpakking en toilettassen als marketing cadeau). Onze producten kunnen meer dan 5,000 keer hergebruikt worden, wat ze tot een van de meest herbruikbare promotieartikelen voor bedrijven maakt.

Als fabrikant hebben wij de mogelijkheid elke maat, vorm en kleur te maken. Wij gebruiken eco-vriendelijke stoffen (katoen, canvas, jute, PPE en Fairtrade en GOTS gecertificeerde organische stoffen) en milievriendelijke kleuringen (REACH compliant) om de print van de klant zijn design te maken. Wij staan voor creativiteit en innovatie - met grenzenverleggende technologieën van de productie.

Dankzij onze prijswinnende ethische supply chain kunnen wij tussen 200 and 20,000,000+ stuks produceren. Het hoofdkantoor is in Londen en de fabriek in Pondicherry, India. Door volledig bezitting van de fabriek zijn wij erg flexibel als het gaat om product design, transparantie in de supply chain en snelle turn-arounds.

Wij zijn de nationale winnaar van de Prince of Wales' Business in the Community Award en we zijn onlangs verkozen tot deel van de Business is Great campagne door de UK Trade & Industry Department. We zijn erg trots op onze 360-graden supply chain, waarbij we elke werknemer stimuleren een bijdrage te leveren aan de ideeën, logistiek en de productie voor de klanten. 

 

images of Supreme Creations bags, our workers in India, our awards
Loading…