Chat with us, powered by LiveChat

WAAROM KIEST U VOOR SUPREME CREATIONS?

image of a pantone chart; why choose Supreme Creations?

 

Ervaring

 

Meer dan 20 jaar lang werken wij met kleine en grote merken wereldwijd : van boerderijwinkels tot design agencies, en grote merken en evenementen als London Fashion Week en Nike. We produceren voor retailers als Tesco, Topshop en River Island. Onze herbruikbare verpakkingen worden gebruikt voor het opbergen van beauty producten van L’Oréal en hygiëne producten van Mooncup. We vinden werken aan grootse campagnes als Boots’ Big Beauty Events en John Lewis’ Christmas Campaign met Monty de Penguin geweldig.

 

Onze Prijswinnende Supply Chain

 

We hebben onze eigen ethische fabriek in India, zelf gebouwd, waardoor we volledige controle hebben over onze supply chain. De fabriek is gebouwd met internationale specificaties - er wordt gebruik gemaakt van de beste print- en naaimachines. Onze fabriek was ingeweid door de High Commissioner of Britain in India en heeft technische, ethische en milieu controles behaald van verschillende onafhankelijke organisaties, inclusief de Fairtrade Licensing Authority, Boots en Tesco. We hebben de prijs van HRH Prince of Wales’ National Award voor de Meest Ethische Supply Chain behaald. Ons toegweide team in Londen zorgen voor een soepele communicatie tussen het fabrieksteam en uw productie specificaties.

 

Wij Passen Bij Uw Merk

 

Ons klantenservice team werkt samen met u voor een product dat op gebied van design en productie perfect bij uw bedrijf past. Bij ons is het meer dan 'een product' voor een klant. Het moet aan uw eisen voldoen. Dankzij onze supply-chain controle bent u flexibel in het maken van een gepersonaliseerd product voor uw bedrijf. Heeft u een speciale maat nodig? Een speciale stof? Of een speciale kleur? Wij maken het.

 

Kwaliteit en Innovatie

 

Door aan meer dan 50,000 klanten te leveren van meer dan 50 verschillende industrieën hebben wij de expertise om voor diverse verpakkingen, retail en marketing aanvragen te produceren. Kwaliteit in de productie is voor ons noodzakelijk - van Pantone-kleur matching, tot dubbel stikken voor sterkte en herbruikbaarheidCreativiteit en innovatie is iets waar wij voor staan dus deel gerust al uw ideeën met ons – wij zijn er klaar voor.

 

Prijs Bewust

 

U krijgt de directe fabrieksprijzen. Als onze prijs niet evenredig is met uw verwachtingen, laat dit ons weten en wij kunnen transparant zijn over waar de kosten vandaan komen. Mocht u dezelfde specificatie goedkoper kunnen vinden zijn wij bereid een gelijke prijs service te leveren.   

  

Mens Bewust

 

Wij geloven in alle mensen. Wij denken aan u en aan diegenen die uw producten maken. Onze kleermakers, verpakkers, print-meesters, kleurenmixers, kwaliteitcontroleurs, project managers, klantadviseurs – alle 700 – zijn belangrijk voor ons. 9 van de 10 van ons werkteam in India zijn vrouwen, veel van een kansarme achtergrond. We zorgen dat ze onafhankelijk kunnen leven en hun families kunnen voeden. Ze leren ook vaardigheden waardoor ze gezien worden als professionals binnen hun werkgebied, tijdens het produceren van herbruikbare tassen en eco-verpakkingen voor een van de top brands van de wereld. We hebben een van de laagste werknemers omzetten in onze industrie en verzekeren dat voor onze werknemers gezorgd wordt, in Londen en in India.

 

Herbruikbare en milieuvriendelijke verpakkingen en tassen

 

We gebruiken milieuvriendelijke vezels en maken producten die meer dan 5,000 keer hergebruikt kunnen worden. De inkt die wij gebruiken zijn REACH compliant en we sourcen Fairtrade & GOTS gecertificeerde katoen.

Loading…