Chat with us, powered by LiveChat

PRIJZEN & NOMINATIES

Dr Sri Ram meeting Prince Charles

HRH PRINCE OF WALES’ BITC NATIONAL EXAMPLE OF EXCELLENCE

Supreme Creations werd in juli 2009 benoemd tot de Prince Charles’ nationale winnaar van de 'Example of Excellence' – een prestigieuze prijs in Internationale Business. Ondanks dat Supreme Creations een klein bedrijf is vergeleken met de anderen binnen hetzelfde gebied, als bijvoorbeeld United Utilities en EDF Energy, vond men Surpreme’s verhaal een goed voorbeeld. Business in the Community was opgericht door His Royal Highness the Prince of Wales om verantwoordelijke business praktijken en blue-chip bedrijven te promoten.

Business is GREAT logo
The Grocer Gold Awards Finalist logo

GROCER GOLD AWARDS, GREEN SUPPLIER VAN HET JAAR, FINALIST

De prestigieuze prijs van het retail industrie magazine The Grocer, erkenden Supreme voor hun uitstekende innovatie voor een simpel groen product dat effect heeft op miljoenen klanten wereldwijd. Wij werden geprezen voor onze pionier eco-tassen en interessante product innovaties die we hebben gemaakt van jute, katoen en andere biologisch afbreekbare stoffen. Andere bedrijven in deze categorie waren o.a. Cadbury en Unilever.

BPMA Company of the year finalist logo

BRITS PROMOTIE EN MARKETING AGENTSCHAP VAN HET JAAR, FINALIST

De buitengewoon competitieve promotie en merchandising industrie benoemde Bags of Ethics en onze faviliteiten als top drie finalist voor "Bedrijf van het Jaar". We lieten zien binnen de promotie en merchandising industrie hoe we een ethisch en groen product maken voor bedrijven om zichzelf te promoten.

 

Nominaties


Bags of Ethics logo

Bags of EthicsTM

Onze Bags of EthicsTM standaard:

Tassen met milieuvriendelijke voordelen; Tassen gemaakt in een ethische fabriek; Tassen gemaakt in een koolstof neutrale wijze.

Kort samengevat is het de garantie voor milieuvriendelijke en ethische voordelen. Het logo laat zien dat onze tassen voldoen aan strenge ethische eisen.

Organic (GOTS) logo

ORGANISCH (GOTS)

Alle organische producten zijn gemaakt van gecertificeerd GOTS garen.

Sedex logo

SEDEX

Supreme is lid van SEDEX. SEDEX, de Supplier Ethical Data Exchange, is een lidmaatschap voor bedrijven die toegeweid zijn aan een continue verbetering van ethische uitvoeringen van hun supply chains.

Loading…