OVER ONS

Wij zijn ‘s werelds grootste ethische fabrikant van herbruikbare tassen, verpakkingen en giveaways.
ONTWORPEN IN LONDEN, MET LIEFDE GEMAAKT IN PONDICHERRY


About us - Supreme creations

Ervaring

Al meer dan 20 jaar produceren wij unieke producten voor klanten van over de hele wereld. Ons werk is door velen erkend en gecertificeerd, waaronder de Fairtrade Foundation en SEDEX (Supplier of Ethical Data Exchange). In 2009 hebben wij de Prince of Wales’ Business in the Community Award gewonnen waar wij ontzettend trots op zijn.

Prijzen en onderscheidingen

Ethiek

Wij produceren geen wegwerpbare producten. Onze producten zijn altijd herbruikbaar en ondersteunen de vermindering van de schade aan het milieu door wegwerp producten. 90% van ons team in India is vrouw, onze Fairtrade fabriek gebruikt milieuvriendelijke en R.E.A.C.H compliant inkt and verf voor het printen van uw design. Tevens zijn wij trots dat wij Vegan, Fairtrade and GOTS certified organic stoffen kunnen aanbieden samen met een nieuw boom-plant schema voor de vermindering van onze ecologische voetafdruk.

ons proces

Design

Wij bezitten onze eigen supply chain waardoor wij de totale creative controle hebben over het produceren van onze producten. You name it, we make it – wij kunnen elke vorm, maat en kleur met liefde produceren. Wij kunnen ons aan elk aspect van uw project aanpassen met gerposonaliseerde labels, hengsels en zakjes in en op de tas. Een design in gedachten? Geen probleem, bestel nu een gratis sample!

GRATIS SAMPLESOur recent creations

supreme creations bags
supreme creations bags
supreme creations bags
supreme creations bags
supreme creations bags
supreme creations bags
Loading…