Chat with us, powered by LiveChat

Bestellen

Onze Kennis en Ervaring

U kunt erop vertrouwen dat Supreme Creations elke fase van uw project goed begeleid, van het eerste idee tot de productie van het uiteindelijke product. Wij produceren al bijna 20 jaar promotiematerialen en hebben hierbij veel ervaring en expertise opgedaan, die waardevol kan zijn bij uw eigen productie proces.

Uw stappenplan

Supreme Creations biedt u professionele begeleiding bij het creëeren van promotiemateriaal of giveaways die perfect passen bij uw bedrijf. Ons prijswinnende klantenservice team helpt u door middel van professionele adviezen. De hele service wordt compleet gratis aangeboden. Het is een simpel 5 stappen proces.

Uw behoeftes vaststellen

Al onze klanten zijn opzoek naar promotiemateriaal of giveaways die zich onderscheiden van de producten van anderen en die langdurig van belang zijn. Daarbij zijn bedrijven opzoek naar milieuvriendelijk promotiemateriaal. Wij luisteren en discussieren graag met u over uw wensen: hoe de promotie wordt gedistribueerd, gebruikt en welke extra opties u zou willen gebruiken om uw product te laten opvallen.

Ontwerpen

Wij kunnen een compleet nieuw ontwerp maken voor promotie-artikelen of giveaways of een tas van onze standaard collectie aanpassen. Er zijn meer dan 17 milioen verschillende opties mogelijk. Heeft u een specifiek of innovatief ontwerp in gedachte? Geen probleem, onze textiel specialisten kunnen uw idee tot werkelijkheid maken. We hebben een onnline testsysteem dat het process van het ontwerp stroomlijnt. Hierdoor is commentaar geven eenvoudig en overzichtelijk met een indrukwekkende goedkeuringswerkstroom – Geen problemen meer met verloren papier of verwarring over wat wel en niet is goedgekeurd.

Samples

Wij zullen u al gauw een aantal samples sturen van uw creatie voor tests en feedback. Na enkele aanpassingen aan de specificaties can het ontwerp of de productie zijn we klaar voor de laatste stappen.

Definitieve Productie

De productiehoeveelheden van uw artikel zijn geproduceerd en daarna worden ze getest om aan al uw eisen te voldoen. The productie vindt plaats in onze ethisch gecontroleerde, klimaatneutrale en Fairtrade fabriek. Door onze eigen spinmaching en stiksels/printen/verpakkingen te bezitten in onze fabriek, hebben wij de controle over de kwaliteit tijdens het gehele productie proces.

Levering

Uw tassen worden hierna veilig verzonden naar u zonder vertraging. Express leveringen zijn een optie mocht er tijdsdruk zijn.

  

Hulp nodig? Bel ons op +31 010 7131871 of stuur een mail naar [email protected]

 
   

 

 

Loading…