Chat with us, powered by LiveChat

Onze services

Creatief

 

mock up symbol

ONTWERP MOCKUPS

Ons studio ontwerp team kunnen mock-ups en veranderingen aan uw ontwerp digitaal maken.

Als u uw bedrijfslogo of de kleur van uw ontwerp wilt aanpassen, kunnen wij u helpen. Wij bieden meer gepersonaliseerde prints, ontwerpen en productie opties dan welke fabrikant in het Verenigd Koninkrijk dan ook en willen u daarom graag alle mogelijkheden laten zien. Of u nu een nieuw ontwerp met uw logo maakt, een ontwerp dat de hele tas bedekt of als u de effected wilt zien die bij onze printmethodes kunnen onstaan, bel ons of email ons dan vandaag om uw eigen ontwerp te maken.


 

graphic design symbol

GRAPHISCH ONTWERPEN

We hebben onze eigen grafische ontwerper die u kunt helpen met het ontwerpen van uw tas en voor u een mock-up kunt maken. We hebben ook contact met illustratoren die uw design volledig tot leven kunnen laten komen. Als u alleen een logo wilt gebruiken, kunnen wij u ook verder helpen met het ontwerpen. Als u opzoek bent naar een complexer ontwerpen, speciaal gemaakt voor uw merk en uw campagne, kunnen we dit laten ontstaan voordat het de productie ingaat. We kunnen allerlei mock-ups en gepersonaliseerde prints maken. Laat ons alle opties zien die mogelijk zijn in ontwerpen, printen en produceren: neem nu contact met ons op!

 

sampling symbol

PRODUCT SAMPLES / MOCKUPS

Als u eerst een sample wilt laten produceren voor de echte productie begint, dan kan dat. Bij onze fabriek kunnen wij direct van de digitale mockup een sample produceren. Wij hebben volledige controle over onze fabriek. Hierdoor kunnen wij niet alleen alle hoeveelheden produceren, wij kunnen ook een tas voor u maken zodat u hem kunt bekijken en aanpassen. Het voelen en zien van uw zelfontworpen tas is de eerste stap van de realisatie van de tas en de kwaliteit van de tassen en de details van uw ontwerp. Dus als u er zeker van wilt zijn dat het ontwerp net zo goed eruit ziet in het echt als u in gedachten had neem dan contact op met ons experts team via +49 (0)69 2222 33 978 of stuur ons een email.

product design symbol

PRODUCT ONTWERPEN

“Creativiteit Vereist Moed” – Henri Matisse. Wij geloven hierin en willen u daarom de mogelijkheid bieden elk product te ontwerpen van onze stofopties en accessoires. Wij kunnen gepersonaliseerde producten in elke vorm, stijl of maat produceren en daarom zijn wij de perfecte keuze voor gespecialiseerde projecten die 'gewone' fabrikanten niet kunnen maken. Daarbij hebben wij de meeste opties binnen het printen op de tassen. Van Screen print tot luxueus Metallic en gepofte print stijlen tot borduursels and embroidery om uw tas een speciale look te geven, wat uw visie ook mag zijn. U kunt zo creatief en innovatief zijn als u maar wilt en u kunt worden begeleid door ons ervaren team. Vind inspiratie via onze website , met veel unieke producten en gepersonaliseerde ontwerpen.

 

screen printing tests symbol

SCREEN PRINT TESTEN

Printen op katoen, jute en canvas is erg anders dan printen op plastic. Als u wilt zien hoe uw geprinte ontwerp eruit ziet of stof kunnen wij dit voor u regelen. Wij kunnen PDF bestanden sturen met de verschillende effecten die onze printmethodes hebben of diverse stoffen. Wij kunnen u ook een sample sturen waarbij u de kwaliteit van de print en stof kunt bekijken. Wij kunnen zelf een kleine collectie aan tassen opsturen waarbij u de kwaliteit van ons werk kunt ervaren zonder een grote bestelling te plaatsen. Zoek nu contact op met ons team!

 

sourcing symbol

INKOOP (STOFFEN EN SIERAFWERKINGEN)

Onze ervaring inkoopteams kunnen veel verschillende sierafwerkingen inkopen en daarbij eventueel ook accessoires (nog geen deel van de huidige aanbieding). Neem contact met ons op als u opzoek ben naar speciaal gekleurde stoffen of afwerkingen als leer. Of als u zoekt naar duurzame stoffen die specifiek behandeld zijn. Wij zijn er trots op dat we elke maat, vorm of stijl tassen kunnen maken met elk print ontwerp. Wij willen onze reputatie omhoog blijven houden van een fabrikant die er alles aan doet om uw tas zo speciaal mogelijk te maken, op welke manier dan ook. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 

Project Management

 

campaign ideas symbol

RECLAME IDEEËN

Wij zijn meer dan een fabrikant. Wij zijn ook een leverancier die al meer dan 20 jaar samenwerkt met de meest creatieve en innovatieve bedrijven ter wereld. Wij hebben meegemaakt hoe zij zich revolutioneerden tijdens de producten naar de klant te brengen. Wij delen daarom ook graag onze ervaring met u! Wij kunnen u expert advies voor hedendaagse trends aanbieden, samen met tips voor de beste communicatiemanieren tussen bedrijf en klant. Wij hebben de Ladybird op Tesco zijn iconische Ladybird tassen voor het leven voorgesteld en we kunnen u helpen om net zo op te vallen!

 

 

logistics symbol

LOGISTIEK

Ons ervaring logistiek team helpt u bij de levering van uw tassen. Wij kunnen uw tassen verzenden naar elke mogelijke plek dankzij onze vertrouwde partners in de koerier business. Wij zorgen voor alles, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken omdat uw bestelling veilig onderweg is.

Loading…