Chat with us, powered by LiveChat

Write Us
Jot us a note and we’ll get back to you as quickly as possible.
Nature

Supreme Creations Ltd.

Supreme House, 12 Ironbridge Close,
Great Central Way, London, NW10 0UF,
United Kingdom

  Bel ons: 0107131871

Mail ons op: [email protected]

Onze openingstijden zijn: Maandag – Vrijdag 09:00 – 17:30 GMT
Ons kantoor is gesloten tijdens de britse feestdagen, maar ons productieteam is waarschijnlijk aan het werk.
Voor dringende vragen kunt u ons benaderen op: [email protected]


Vragen & Antwoorden

Waar kan ik canvas draagtassen kopen?

Wij zijn een gespecialiseerde fabrikant van canvas draagtassen. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Londen, we bezitten onze eigen ethisch gecontroleerde fabriek in Pondicherry, Zuid-India, die alle canvastassen produceert en we leveren over de hele wereld. Onze canvas tassen worden geproduceerd voor verschillende merken en we screenprinten en aanpassen van de tote tassen met logo's, grafische ontwerpen en illustraties. Wij houden ervan om draagtassen op verschillende manieren aan te passen: elke vorm, maat of kleur. Als u een project hebt dat u met uw team zou willen bespreken en u minimaal 200 eenheden van een aandelenstijl nodig hebt, helpen wij u graag verder. Neem gewoon contact op door het formulier in te vullen.

Waar canvas draagtassen kopen

U kunt een verscheidenheid van canvas draagtassen van ons kopen - lege voorraad evenals canvaszakken van het merk. We gebruiken verschillende stoffen, waaronder gerecycled katoen, upcycled canvas, GOTS gecertificeerd biologisch canvas en Fairtrade-katoen. Wij produceren al meer dan 20 jaar katoenen tassen en canvas tassen en werken met kleine en grote merken over de hele wereld. Als u een briefing voor ons hebt, neem dan contact met ons op!

Hoe winkeltassen opvouwen

Hier is hoe je boodschappentassen vouwt. Bij het vouwen van een katoenen boodschappentas - als het een lichtgewicht katoenen stof is, bijvoorbeeld 5oz katoen of 6oz katoen, dan is het gemakkelijk om op te vouwen of op te rollen en in een andere grotere tas te doen. Soms heeft de tas een touwtje of een klittenband om de tas in een rol of vierkant te wikkelen, zodat je hem netjes kunt opbergen. Als u een grote canvas boodschappentas heeft, kunt u deze het beste in een kwart vouwen met de ingeklapte handvatten en vervolgens opnieuw vouwen voor maximale besparingen. Jutezakken zijn moeilijk op te vouwen tot een klein formaat, maar als ze gussets hebben, is het het beste om de kruisje samen te vouwen zodat ze netjes worden opgestapeld. Voor meer advies over het opslaan en opvouwen van uw boodschappentassen vul het contactformulier in.

Waar kan ik een tas met trekkoord kopen

Wij verkopen een verscheidenheid aan tassen met trekkoord - katoenen tassen met trekkoord, canvaszakken, satijnkatoenen trekkoordentassen, fluwelen trekzakken. Praat tegen ons als u verschillende sluitingen wilt gebruiken voor uw trekkoordzakken zoals lintkoord of een kleine koordsluiting. We doen verschillende diktes van koord en lint, inclusief texturen en kleuren. Praat met een van onze deskundige accountmanagers over het kiezen van de beste sluitingsopties voor uw trekkoordzakken of trekkoordzakken. Dit zijn geweldige stofzakken voor luxe goederen en online herbruikbare verpakkingen.

Waar kan ik herbruikbare boodschappentassen kopen?

Wij zijn een fabrikant van herbruikbare boodschappentassen. Als u herbruikbare boodschappentassen wilt kopen, kunnen wij u helpen! We doen een minimale bestelhoeveelheid van 200 stuks in verschillende stijlen. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van herbruikbare tassen die overeenkomen met uw merk van kleuren, vormen, maten en aanpassingsmogelijkheden. Onze canvas herbruikbare boodschappentassen en jute boodschappentassen kunnen maximaal 15 kg wegen en kunnen tot 5.000 keer worden hergebruikt. Een van onze belangrijkste principes als bedrijf is hergebruik (en het volledig verminderen van afval). We recyclen vaak stoffen of gebruiken gerecyclede stoffen, zodat we geen maagdelijke materialen van onze planeet hoeven te gebruiken. Lees onze blog en bekijk onze Instagram-pagina voor meer manieren waarop u uw boodschappentassen kunt hergebruiken.

Waar jutetassen kopen

U kunt hier jutetassen met een minimale bestelhoeveelheid bij ons kopen. Wij verkopen een verscheidenheid aan vormen en maten, die geweldig zouden kunnen zijn voor uw weggevertje bij uw beurs of voedingswinkels. We raden u aan minder kleuren op de jutezakken af te drukken omdat de resultaten van de afdrukuitvoer vaak beter zijn. Jutezakken met merknaam worden het vaakst gebruikt op boerenmarkten of voor kerstcadeaus omdat het feestelijke sfeer toevoegt. Praat met ons team voor een verscheidenheid aan opties voor jutezakken, jute-boodschappentassen en jutetassen die kunnen worden gebrandmerkt en zonder merknaam.

@Supreme-Creations

VOLG ONS OP FACEBOOK

Loading…