Chat with us, powered by LiveChat

supreme creations ltd

’s Werelds grootste ethische fabrikant van
Herbruikbare Tassen, Eco Verpakkingen
en Giveaways.

  bel naar: 0107131871

CANVAS TAS

Prijsklasse € 0.60 - € 6.00

Per stuk afhandelijk van vorm, product,
design, branding en kleuren.

Elke vorm, kleur en grootte

Wij produceren artikelen die exact overeenkomen met uw wensen. Stel gerust uw vragen aan ons deskundige team.

Levering bij u thuis

Tussen 2 – 5 weken,
afhankelijk van het product.

canvas tassen canvas tassen bedrukken canvas schoudertas dames

Ontvang nu een vrijblijvende offerte & gratis sample

Vul het formulier in en wij sturen u binnen 2 uur een vrijblijvende offerte (Ma-vr 09:00-17:30)

Speciale offerte aanvraag van

  • Stuur ons uw ontwerp of uw gedachtens over uw ontwerp om ons te helpen met het vinden van uw gewenste producten

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

 

Minimale bestelhoeveelheid

  • 200 stuks voor draagtassen, verpakkingen en pouches op standaard kleuren
  • 20 stuks voor T-shirts, schorten en kleding op standaard maten en kleuren
  • Voor speciale verzoeken (geverfd naar pantone, verandering van vorm) graag ons sales team benaderen
Colores Pantone

We kunnen elke Pantone kleur verven

(kwantiteitsbeperkingen kunnen van toepassing zijn)

Bags Of Ethics

Het Bags of Ethics™ label is een certificaat dat u een product bezit van een ethisch verantwoorde fabrikant. Meer info

Onze hoge kwaliteit en sterke canvas tas is het beste promotionele item voor alle soorten van het bedrijfsleven. Promoot uw bedrijfsmerknaam met de op maat ontworpen Canvas tassen.

canvas tassen

Ontwerpaspecten van de canvas tas

Onze canvas tas is sterk, stevig en kan meer dan 5.000 keer hergebruikt worden. Canvas is gemaakt van katoen, een sterke natuurlijke vezel die hernieuwbaar en biologisch afbreekbaar is. Het heeft affiniteit met alle soorten verfstoffen en dus zullen je prints er de hele levensduur lang fris uitzien. Wij bieden een breed scala aan druktechnieken en kunnen elke gewenste vorm, maat of kleur maken. Onze hoogwaardige canvas tassen zijn de perfecte aanvulling op elke gelegenheid. In de loop der jaren hebben we herbruikbare canvas tassen geproduceerd voor food/drink bedrijven, retail ondernemingen, multinationale vakbeurzen, scholen en onafhankelijke pop-up marktkraampjes. Wij passen ons aan uw gewenste specificatie aan en kunnen uw ideeën in maximaal zeven kleuren afdrukken. Wij verven elke Pantone, en bieden een breed scala aan drukstijlen van zeefdruk, procesdruk, overdrachtdruk, digitaal printen en kunnen lagen van flock, folie en metallic toevoegen om uw ontwerpen tot leven te brengen.

Meervoudig gebruik van de Canvas tas

Onze hoogwaardige canvas tassen zijn ongelooflijk veelzijdig en hebben een breed toepassingsgebied. Bespaar geld per eenheid en bestel uw herbruikbare boodschappentassen in de groothandel. Sier uw evenement, fondsenwerving of lanceringsfeestje met onze custom canvas shopping tassen. Of u ze nu nodig heeft voor een open dag op de universiteit, een wereldwijde modeshow of de lancering van een restaurant, deze tassen zijn de perfecte verpakkingsoplossing die meer dan 5.000 keer kan worden hergebruikt.

Canvas draagtassen op beurzen en tentoonstellingen

Onze canvas tas op maat is de perfecte giveaway voor op elke beurs, evenement of tentoonstelling. Print de informatie over het evenement, uw logo of een kunstwerk op een of beide zijden van de tas om uw gasten te voorzien van een praktische herinnering, en uw bedrijf van een moeiteloze vorm van draagbare reclame. Canvas draagtassen zijn een verfrissende en milieuvriendelijke verandering ten opzichte van wegwerpzakken van plastic draagtassen voor eenmalig gebruik en ze houden gemakkelijk al het materiaal voor het evenement, zoals kaarten, folders en pasjes, vast.

Tassen voor de detailhandel

Deze hoogwaardige tassen zijn een briljant plastic-vrij stuk verpakking dat onze klanten nog lang na het verkooppunt zullen gebruiken. Grote canvas tassen en katoenen tassen zijn ideaal voor het opbergen van kleding, schoenendozen en technologische artikelen, en u kunt het logo of de boodschap van uw winkel op één of beide zijden bedrukken om uw reclamepotentieel te maximaliseren. Middelgrote canvas tassen zijn perfect voor eten/drinken, glazen flessen of accessoires. Waarom niet een doorkijkvenster, gaas of PVC toevoegen? Kleine canvas tassen zijn een goede optie als u cosmetica, parfum of make-up verkoopt. We kunnen zelfs uw handgrepen, etiketten en voeringen aanpassen aan de esthetiek van uw merk.

Elke vorm, kleur en grootte

Elke vorm, kleur en grootte
process steps Supreme Creations

Stap 1 – Vertel ons over uw project

Heeft u producten nodig voor een give away?
Als verpacking? Voor wederverkoop?
Heeft u een design in gedachten of heeft u hulp nodig? Stuur ons uw bedrijfs logo zodat wij vast een gevoel krijgen van uw merk. Laat het ons weten, wij zijn er voor u.

process steps Supreme Creations

Stap 2 – Praat met ons team

U bent bij ons in goede handen.
Wij hebben meer dan 20 jaar’ ervaring in het creëren van herbruikbare, reusable, wenselijke en goed ontworpen producten. Wij geven om uw merk – uw verhaal, kleuren, designs, klanten en budget.

process steps Supreme Creations

Stap 3 - Bestel Samples

Websites zijn cool, maar wij snappen dat er niks gaat boven het zien en voelen van materialen, print processen en gekleurde swatches. Vraag nu uw samples aan via dit formulier.

VERZOEK EEN SAMPLE

BEKIJK VIDEOS OVER DE BESCHIKBARE PRINT TECHNIEKEN

PUFFY PRINT

GLANZENDE PAPIEREN AFWERKING

GELAMINEERDE GESTRUCTUREERDE TAS VAN CANVAS

CANVAS GEVOERDE TASSEN

Wij hebben honderden processen om uw producten aan te passen aan uw merk. Bekijk hier meer over deze processen.


Wat onze klanten zeggen...


supreme creations - Google Reviews4.6/5 sterren – neem een kijkje bij onze Google Reviews


Supreme Creations werkt met meer dan 50,000 klanten wereldwijd aan milieuvriendelijke promotionele projecten. Onze klanten zijn heel gevarieerd, van boederijwinkels tot high-street retailers zoals Nike, Topshop, London Fashion Week en velen meer.


Fabio Magalhaes

supreme creations - Google customer Reviews

Incredibly helpful from initial contact to delivery - product was incredibly high quality and came out exactly as we envisioned it. Was looking to produce a borderless design to cover the whole canvas tote bag and Supreme Creations were the perfect partner to deliver our designs. Will definitely use them again :)

Leo Gubbins

supreme creations - Google customer Reviews

I've used Supreme Creations since 2014. They've always delivered on leading brands I've worked for and accommodated the bespoke projects, tight turnaround times, last minute design changes and finer details of all bags I've had made with them. I've always said a tote bag should go beyond it's initial purpose of advertising, it should be the accessory to someones lifestyle.. That's what Supreme do and I would highly them recommend to anyone.

canvas tassen
canvas tas bedrukken
canvas boodschappentas
canvas tassen bedrukken

PRIJS WINNENDE ETHISCH VERANTWOORDE SUPPLY CHAIN

  • Wij hebben de volledige controle over onze gehele supply chain en produceren uw producten in onze eigen prijs winnende fabriek in Pondicherry, India..
  • 9 van de 10 werknemers zijn vrouwen. Veel van deze vrouwen zijn nu kostwinnaar in hun familie.
  • Onze producten kunnen meer dan 5,000+ keer hergebruikt worden; wij werken aan de vermindering van plastic en wegwerpproducten.
  • De inkt die wij gebruiken is REACH compliant en bevatten ngeen gifstoffen.
  • Wij hebben gecertificeerd recycled, organic, Fairtrade en Vegan opties van stoffen en materialen beschikbaar.
  • Voor iedere 1,000 stuks bested bij ons, planten wij een boom in de buurt van onze fabriek om de koolstofvoetafdruk tijdens productie en transport te verminderen.
PRIJS WINNENDE ETHISCH VERANTWOORDE SUPPLY CHAIN

Waarom ons?

R.E.A.C.H Compliant

Onze fabriek maakt enkel gebruik van gecertificeerde inkt en kleurstoffen

Koolstof compensatie

Wij planten een boom voor elke 1.000 stuks die wij produceren

Wereldwijde levering

Door de lucht of over zee, wij leveren

Tevreden klanten

Beoordeeld op Google door klanten van over de hele wereld

Altijd herbruikbaar

Onze producten zijn meer dan 5000 keer te hergebruiken

Vrouwelijke emancipatie

9 van de 10 werknemers uit ons team in India zijn vrouwen

ONZE TEVREDEN KLANTEN EN MERKEN

Onze Herbruikbare Tassen en Gepersonaliseerde Huisartikelen worden gebruikt ter promotie van zowel internationaal bekende bedrijven als veel kleinere ondernemingen.

ONZE CERTIFICATEN EN PRIJZEN

Onze Milieuvriendelijke Tassen en Ethische Normen zijn opgemerkt door vele prestigieuze industriële instanties en internationale organisaties.

canvas tas

Promoot uw bedrijf met de gepersonaliseerde sporttassen

Neem deze draagtas mee naar elke training. Ze zijn perfect voor het dragen van kleding, trainers en handdoeken naar de sportschool of sportclub. Deze canvas tassen kunnen over de schouder worden gedragen en zijn fantastisch om mee te nemen op wandelingen of fietstochten. Onze kleine canvas tassen zijn goed om persoonlijke spullen zoals sleutels, portemonnees of telefoons vast te houden terwijl u aan het sporten bent. Canvas stof is machine wasbaar en is daarom het perfecte materiaal voor een schoudertas.

Boodschappentassen

Onze canvas boodschappentassen zijn gemakkelijk te vervoeren tot 15 kg en zijn ideaal om mee te nemen naar de supermarkt. Portretzeilen tassen zijn ideaal voor het vervoeren van dozen, flessen en dozen, maar ook voor het transporteren van producten, blikken en diepvriesproducten bieden wij een brede canvas tassen aan. Meer mensen dan ooit brengen hun eigen herbruikbare tassen mee als ze boodschappen gaan doen, dus er is nog nooit een beter moment geweest om een groothandel in gepersonaliseerde boodschappentassen te produceren. De Canvas tas is machine wasbaar en dus zullen uw tassen er voor altijd fris uitzien.

Bewust verbruik

De bewuste consumptie neemt zeker toe. Het winkelend publiek besteedt meer dan ooit aandacht aan de inhoud, herkomst en productieprocessen van de dingen die ze kopen. Nu nemen meer mensen dan ooit hun eigen herbruikbare tassen mee van huis als ze gaan winkelen, dus er is nog nooit een beter moment geweest om uw project bij ons te starten. Het label Bags of EthicsTM betekent dat u er trots op kunt zijn dat u ethische producten heeft. Optimaliseer de ethische markt, adverteer uw merk, help de planeet en geef vrouwen meer macht door te kiezen voor de productie van uw duurzame canvas tas met onze natuurlijke stoffen, milieuvriendelijke kleurstoffen en printpasta's.

Milieueffecten

Wereldwijd verbruiken we jaarlijks gemiddeld 5 triljoen plastic zakken voor eenmalig gebruik, wat neerkomt op 160.000 zakken per seconde. Bij Bags of EthicsTM doen we niet aan wegwerpzakken - Onze canvas tassen kunnen meer dan 5.000 keer worden hergebruikt en dragen bij aan de vermindering van de plasticvervuiling door eenmalig gebruik. We streven er altijd naar om meer te doen om de planeet te helpen en duurzaam te promoten. Daarom produceren we deze boodschappentassen met natuurlijke en biologisch afbreekbare vezels zoals katoen. Katoen is een natuurlijk weefsel dat wordt geteeld en dat niet wordt gemaakt van niet-hernieuwbare olie. Onze herbruikbare katoenen boodschappentassen zullen aan het eind van het gebruik ervan afbreken en niet eeuwenlang op de vuilnisbelt blijven liggen. De inkten die we gebruiken zijn milieuvriendelijk en REACH-conform, wat onze impact op het milieu nog verder minimaliseert. Ook bieden we GOTS-gecertificeerde biologische katoenopties aan om de planeet verder te helpen, neem contact met ons op zodra u een idee heeft en gebruik zeevracht als leveringsmethode.

Sociale gevolgen

Alle productie bij Supreme Creations / Bags of EthicsTM vindt plaats in onze eigen fabriek in Pondicherry, Zuid-India. Door eigenaar te zijn van de fabriek kunnen wij een transparante toeleveringsketen garanderen waar iedereen die betrokken is bij de productie van uw tassen van profiteert. Ons personeelsbestand in India bestaat voor 90% uit vrouwen en de meeste van deze dames zijn de belangrijkste kostwinners voor hun gezin. Wij geloven sterk in mensen en ondersteunen al onze medewerkers door middel van onze strenge codes voor eerlijke lonen en veiligheid op het werk. Ze leren ook waardevolle vaardigheden die hen markeren als echte professionals in hun vakgebied, terwijl ze herbruikbare tassen en eco-verpakkingen voor de beste merken ter wereld produceren. Onze inspanningen worden erkend door Fairtrade en we bieden ook Fairtrade katoenopties aan voor onze tassen, schorten en theedoeken. Onze gelukkige medewerkers vinden wat ze doen geweldig en werken graag met ons samen. Lees deze getuigenis van een van onze totestikkers. "Ik werk al 12 jaar bij Supreme Creations/ Bags of Ethics en ik hou van wat ik doe – Er is hier een familiale sfeer. Als ik thuis problemen heb, kan ik er hier met het team over praten, ze zijn net als zussen. Ik heb het gevoel dat mijn komst naar mijn werk me veel energie en trots geeft."

Merken op maat

Wij werken met uw merk en stemmen het af op uw gewenste specificaties. Wij werken graag aan uw promotionele projecten en onze supply chain controle geeft ons de flexibiliteit om een product aan te passen aan uw merkeisen. Een speciale maat nodig? Een speciale stof nodig? Een speciale kleur nodig? Wij kunnen het maken. Elke drukstijl is mogelijk wanneer u ervoor kiest om met ons te produceren. Wij bieden vele variabelen aan zoals plaatsingsdruk, aflopend drukwerk, bedrukte handgrepen en gepersonaliseerde etiketten. Het enige wat u hoeft te doen is ons uw ideeën sturen en wij zullen samen met u de beste opties bepalen. Wij sturen u rechtstreeks vanuit onze fabriek een voorbeeldmodel om er zeker van te zijn dat u volledig tevreden bent voordat we in productie gaan. Onze canvas tassen zijn een ideaal alternatief voor plastic tassen op beurzen, promoties, conferenties of in winkels. Onze herbruikbare canvas tas is ook een goed reclamemiddel - zowel op het verkooppunt als achteraf, wanneer uw consumenten uw tas in hun dagelijkse leven opnieuw gebruiken. In de grote steden worden onze tassen gemiddeld 10.000 keer gezien. Onze shopping tassen zijn zeer veelzijdig en hebben een breed scala aan toepassingen, waardoor uw reclame- of promotiepotentieel tijdens het gebruik van de tas maximaal wordt benut.

Heeft u een design in gedachten?

BEL: 0107131871

ONTVANG EEN OFFERTE

2019 © Supreme Creations Ltd. All Rights Reserved. Business Registration No. 3743644

Loading…