Chat with us, powered by LiveChat

Prijsklasse € 0.60 - € 6.00

Per stuk afhandelijk van vorm, product,
design, branding en kleuren.

Elke vorm, kleur en grootte

Wij produceren artikelen die exact overeenkomen met uw wensen. Stel gerust uw vragen aan ons deskundige team.

Levering bij u thuis

Tussen 2 – 5 weken,
afhankelijk van het product.

laptop cases

BENT U OP ZOEK NAAR VERPAKKINGEN OF ITEMS VOOR EEN LIEFDADIGHEIDSEVENEMENT?Wij hebben een breed scala aan producten die perfect zijn voor uw liefdadigheidsevenement. Of u nu tassen wilt om voorwerpen te presenteren voor een veiling, t-shirts om uw goede doel te promoten of draagtassen om te gebruiken als bedankje voor uw gasten, wij hebben het juiste product dat uniek en op maat gemaakt zal worden voor u en uw goede doel.

NEEM CONTACT OPErvaring

We hebben vanuit het verleden ervaring met het werken met vele prachtige goede doelen, waaronder Oxfam, Action Aid, Animal Aid, Oxfam en onze eigen liefdadigheidsinstelling Wings of Hope. Dit betekent dat we een diepgaand inzicht hebben in de behoeften van u en uw liefdadigheidsinstelling en nauw met u kunnen samenwerken om een product te ontwikkelen waar u trots op kunt zijn. Wij geloven in het helpen van anderen en zijn binnen ons eigen bedrijf sterk gefocust op de mensen erachter en kunnen zo in contact komen met goede doelen, omdat wij geloven dat het helpen van anderen het belangrijkste is. Hierom werken we graag samen met u aan de ontwikkeling van producten die laten zien hoe geweldig u werkelijk bent.

NEEM CONTACT OPEindeloze mogelijkheden

Wij hebben een eindeloos scala aan producten die geschikt zijn voor uw liefdadigheidsevenement. Van jutetassen gemaakt van natuurlijke vezels die speciale prijzen kunnen houden, tot veilingen, tot draagtassen die aan gasten kunnen worden gegeven om uw dankbaarheid te tonen, tot gepersonaliseerde t-shirts, er zijn tal van mogelijkheden voor producten die uw evenement en dus uw liefdadigheid ten goede zullen komen. Onze draagtassen kunnen in elke vorm, elke maat en elke kleur worden geproduceerd, omdat we ze naar pantonekleuren kunnen verven. We kunnen innovatieve ontwerpen uitvoeren die bijvoorbeeld koperfolie, kleurrijke bedrukkingen of roségoudkleurige belettering bevatten, om ervoor te zorgen dat uw product echt opvalt en tegelijkertijd precies overeenkomt met uw merk en ideeën.

NEEM CONTACT OPEthisch en duurzaam

Onze producten zijn niet alleen volledig aanpasbaar, maar ook ethisch en duurzaam. Onze producten worden in onze fabriek in India op ethische wijze gemaakt door een team dat voor 90% uit vrouwen bestaat. Wij ondersteunen deze geweldige vrouwen en geloven dat ze een integraal onderdeel zijn van ons bedrijf. Naast dat we ethisch verantwoord zijn, proberen we ook elk proces zo duurzaam mogelijk te maken. Onze tassen zijn gemaakt van natuurlijke vezels, kunnen 5000 keer worden hergebruikt en worden waar mogelijk per schip in plaats van per vliegtuig vervoerd om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Ons label Bags of EthicsTM promoot de mensen en de planeet achter het product. Het is een positief label dat fabrikanten en merken erkent die zich bewust hebben ingespannen om mensen en de planeet in hun toeleveringsketens te respecteren. Onze producten helpen u en uw liefdadigheidsinstelling dus op alle mogelijke manieren om de mens en planeet te blijven ondersteunen.

NEEM CONTACT OPHeb je ontwerp in gedachten?

Of

even een kort praatje over je project?

Ontvang nu een vrijblijvende offerte & Gratis sample

Vul het formulier in en wij sturen u binnen 2 uur een vrijblijvende offerte (Ma-vr 09:00-17:30)

Speciale offerte aanvraag van

  • Stuur ons uw ontwerp of uw gedachtens over uw ontwerp om ons te helpen met het vinden van uw gewenste producten

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Elke vorm, kleur en grootte

Elke vorm, kleur en grootte

process steps Supreme Creations

Stap 1 – Vertel ons over uw project

Heeft u producten nodig voor een give away?
Als verpacking? Voor wederverkoop?
Heeft u een design in gedachten of heeft u hulp nodig? Stuur ons uw bedrijfs logo zodat wij vast een gevoel krijgen van uw merk. Laat het ons weten, wij zijn er voor u.

process steps Supreme Creations

Stap 2 – Praat met ons team

U bent bij ons in goede handen.
Wij hebben meer dan 20 jaar’ ervaring in het creëren van herbruikbare, reusable, wenselijke en goed ontworpen producten. Wij geven om uw merk – uw verhaal, kleuren, designs, klanten en budget.

process steps Supreme Creations

Stap 3 - Bestel Samples

Websites zijn cool, maar wij snappen dat er niks gaat boven het zien en voelen van materialen, print processen en gekleurde swatches. Vraag nu uw samples aan via dit formulier.

VERZOEK EEN SAMPLE

BEKIJK VIDEOS OVER DE BESCHIKBARE PRINT TECHNIEKEN

PUFFY PRINT

GLANZENDE PAPIEREN AFWERKING

CANVAS WINKELTAS

JUTE WINKELTAS

Wij hebben honderden processen om uw producten aan te passen aan uw merk. Bekijk hier meer over deze processen.


Wat onze klanten zeggen...


supreme creations - Google Reviews4.6/5 sterren – neem een kijkje bij onze Google Reviews


Supreme Creations werkt met meer dan 50,000 klanten wereldwijd aan milieuvriendelijke promotionele projecten. Onze klanten zijn heel gevarieerd, van boederijwinkels tot high-street retailers zoals Nike, Topshop, London Fashion Week en velen meer.


Fabio Magalhaes

supreme creations - Google customer Reviews

Incredibly helpful from initial contact to delivery - product was incredibly high quality and came out exactly as we envisioned it. Was looking to produce a borderless design to cover the whole canvas tote bag and Supreme Creations were the perfect partner to deliver our designs. Will definitely use them again :)

Leo Gubbins

supreme creations - Google customer Reviews

I've used Supreme Creations since 2014. They've always delivered on leading brands I've worked for and accommodated the bespoke projects, tight turnaround times, last minute design changes and finer details of all bags I've had made with them. I've always said a tote bag should go beyond it's initial purpose of advertising, it should be the accessory to someones lifestyle.. That's what Supreme do and I would highly them recommend to anyone.

supreme-happy-customers
supreme-happy-customers
supreme-happy-customers
supreme-happy-customers

PRIJS WINNENDE ETHISCH VERANTWOORDE SUPPLY CHAIN

  • Wij hebben de volledige controle over onze gehele supply chain en produceren uw producten in onze eigen prijs winnende fabriek in Pondicherry, India..
  • 9 van de 10 werknemers zijn vrouwen. Veel van deze vrouwen zijn nu kostwinnaar in hun familie.
  • Onze producten kunnen meer dan 5,000+ keer hergebruikt worden; wij werken aan de vermindering van plastic en wegwerpproducten.
  • De inkt die wij gebruiken is REACH compliant en bevatten ngeen gifstoffen.
  • Wij hebben gecertificeerd recycled, organic, Fairtrade en Vegan opties van stoffen en materialen beschikbaar.
  • Voor iedere 1,000 stuks bested bij ons, planten wij een boom in de buurt van onze fabriek om de koolstofvoetafdruk tijdens productie en transport te verminderen.
PRIJS WINNENDE ETHISCH VERANTWOORDE SUPPLY CHAIN

Waarom ons?

R.E.A.C.H Compliant

Onze fabriek maakt enkel gebruik van gecertificeerde inkt en kleurstoffen

Koolstof compensatie

Wij planten een boom voor elke 1.000 stuks die wij produceren

Wereldwijde levering

Door de lucht of over zee, wij leveren

Tevreden klanten

Beoordeeld op Google door klanten van over de hele wereld

Altijd herbruikbaar

Onze producten zijn meer dan 5000 keer te hergebruiken

Vrouwelijke emancipatie

9 van de 10 werknemers uit ons team in India zijn vrouwen

ONZE TEVREDEN KLANTEN EN MERKEN

Onze Herbruikbare Tassen en Gepersonaliseerde Huisartikelen worden gebruikt ter promotie van zowel internationaal bekende bedrijven als veel kleinere ondernemingen.

Supreme creations - Topshop
Supreme creations - Nike
Supreme creations - Innocent
Supreme creations - Tesco
Supreme creations - L'oreal paris
Supreme creations - London fashion week
Supreme creations - Google
Supreme creations - University of oxford
Supreme creations - Lovefoodhatewaste

ONZE CERTIFICATEN EN PRIJZEN

Onze Milieuvriendelijke Tassen en Ethische Normen zijn opgemerkt door vele prestigieuze industriële instanties en internationale organisaties.

Supreme creations - business is great britain
Supreme creations - fairtrade foundation

Heeft u een design in gedachten?

BEL: +31 010 7131871

ONTVANG EEN OFFERTE

Loading…