Chat with us, powered by LiveChat

Prijsklasse € 0.60 - € 6.00

Per stuk afhandelijk van vorm, product,
design, branding en kleuren.

Elke vorm, kleur en grootte

Wij produceren artikelen die exact overeenkomen met uw wensen. Stel gerust uw vragen aan ons deskundige team.

Levering bij u thuis

Tussen 2 – 5 weken,
afhankelijk van het product.

laptop cases

BENT U EEN ONTWERPER OF EEN KUNSTENAAR OP ZOEK NAAR TECHNISCH ADVIES?Wij produceren een enorme variëteit aan producten die specifiek worden gemaakt om bij uw unieke ontwerp en kunstwerk te passen. Wij gebruiken innovatieve technieken om uw ideeën en ontwerpen te drukken en over te brengen op onze draagtassen, trekkoordtassen, etuis, potloodetuis, make-up tasjes en herbruikbare verpakkingen. Als u op zoek bent om uw unieke ontwerp op een product te laten drukken, dan kunnen wij u helpen om uw ideeën verder te ontwikkelen en om deze om te zetten in werkelijkheid om iets te creëren dat buitengewoon mooi en de moeite waard is. Wij beschikken over een deskundig team dat in staat is u technisch advies te geven over alles, van print, stof en kosten tot verzending. Wij begeleiden u bij elke stap in het proces.

NEEM CONTACT OPEindeloze ervaring

We hebben enorm veel werkervaring met verschillende ontwerpers, kunstenaars en creatieve individuen om hun ontwerpen tot leven te brengen. We hebben met merken als Moooi gewerkt aan het maken van draagtassen die een verlengstuk zijn van hun ontwerp en die zich echt onderscheiden van de massa en een blijvende indruk achterlaten.

NEEM CONTACT OPOpwindende mogelijkheden

Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden om uw ontwerpen over te zetten op een product. Wij zijn een service die alles op maat kunnen maken en stemmen elk product af op uw specifieke vraag. Onze draagtassen kunnen worden geproduceerd in elke vorm, elke maat en elke kleur, omdat we deze naar pantone kleuren kunnen verven. We kunnen innovatieve ontwerpen uitvoeren waarin gebruik wordt gemaakt van koperfolie, kleurrijke bedrukkingen of roségoudkleurige belettering om ervoor te zorgen dat uw product echt opvalt en tegelijkertijd precies overeenkomt met uw merk en ideeën.

NEEM CONTACT OPEthisch en duurzaam

Onze producten zijn niet alleen volledig aanpasbaar, maar ook ethisch en duurzaam. Onze producten worden in onze fabriek in India op ethische wijze gemaakt door een team dat voor 90% uit vrouwen bestaat. Wij ondersteunen deze geweldige vrouwen en geloven dat ze een integraal onderdeel zijn van ons bedrijf. Naast dat we ethisch verantwoord zijn, proberen we ook elk proces zo duurzaam mogelijk te maken. Onze tassen zijn gemaakt van natuurlijke vezels, kunnen 5000 keer worden hergebruikt en worden waar mogelijk per schip in plaats van per vliegtuig vervoerd om onze ecologische voetafdruk zo ver mogelijk in te perken. Ons label Bags of EthicsTM promoot de mensen en de planeet achter het product. Het is een positief label dat fabrikanten en merken erkent die zich bewust hebben ingespannen om de mens en planeet in hun toeleveringsketens te respecteren. Onze producten voldoen dus op alle mogelijke manieren aan onze eigen hoge ethische en duurzame normen en passen bij uw niveau van uitmuntendheid en innovatie, waardoor ze perfect zijn om uw ontwerpen op te tonen.

NEEM CONTACT OPHeb je ontwerp in gedachten?

Of

even een kort praatje over je project?

Ontvang nu een vrijblijvende offerte & Gratis sample

Vul het formulier in en wij sturen u binnen 2 uur een vrijblijvende offerte (Ma-vr 09:00-17:30)

Speciale offerte aanvraag van

  • Stuur ons uw ontwerp of uw gedachtens over uw ontwerp om ons te helpen met het vinden van uw gewenste producten

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Elke vorm, kleur en grootte

Elke vorm, kleur en grootte

process steps Supreme Creations

Stap 1 – Vertel ons over uw project

Heeft u producten nodig voor een give away?
Als verpacking? Voor wederverkoop?
Heeft u een design in gedachten of heeft u hulp nodig? Stuur ons uw bedrijfs logo zodat wij vast een gevoel krijgen van uw merk. Laat het ons weten, wij zijn er voor u.

process steps Supreme Creations

Stap 2 – Praat met ons team

U bent bij ons in goede handen.
Wij hebben meer dan 20 jaar’ ervaring in het creëren van herbruikbare, reusable, wenselijke en goed ontworpen producten. Wij geven om uw merk – uw verhaal, kleuren, designs, klanten en budget.

process steps Supreme Creations

Stap 3 - Bestel Samples

Websites zijn cool, maar wij snappen dat er niks gaat boven het zien en voelen van materialen, print processen en gekleurde swatches. Vraag nu uw samples aan via dit formulier.

VERZOEK EEN SAMPLE

BEKIJK VIDEOS OVER DE BESCHIKBARE PRINT TECHNIEKEN

PUFFY PRINT

GLANZENDE PAPIEREN AFWERKING

GEEL GOUDEN FOLIE PRINT

MINI TASJE - A4 BOEK

Wij hebben honderden processen om uw producten aan te passen aan uw merk. Bekijk hier meer over deze processen.


Wat onze klanten zeggen...


supreme creations - Google Reviews4.6/5 sterren – neem een kijkje bij onze Google Reviews


Supreme Creations werkt met meer dan 50,000 klanten wereldwijd aan milieuvriendelijke promotionele projecten. Onze klanten zijn heel gevarieerd, van boederijwinkels tot high-street retailers zoals Nike, Topshop, London Fashion Week en velen meer.


Fabio Magalhaes

supreme creations - Google customer Reviews

Incredibly helpful from initial contact to delivery - product was incredibly high quality and came out exactly as we envisioned it. Was looking to produce a borderless design to cover the whole canvas tote bag and Supreme Creations were the perfect partner to deliver our designs. Will definitely use them again :)

Leo Gubbins

supreme creations - Google customer Reviews

I've used Supreme Creations since 2014. They've always delivered on leading brands I've worked for and accommodated the bespoke projects, tight turnaround times, last minute design changes and finer details of all bags I've had made with them. I've always said a tote bag should go beyond it's initial purpose of advertising, it should be the accessory to someones lifestyle.. That's what Supreme do and I would highly them recommend to anyone.

supreme-happy-customers
supreme-happy-customers
supreme-happy-customers
supreme-happy-customers

PRIJS WINNENDE ETHISCH VERANTWOORDE SUPPLY CHAIN

  • Wij hebben de volledige controle over onze gehele supply chain en produceren uw producten in onze eigen prijs winnende fabriek in Pondicherry, India..
  • 9 van de 10 werknemers zijn vrouwen. Veel van deze vrouwen zijn nu kostwinnaar in hun familie.
  • Onze producten kunnen meer dan 5,000+ keer hergebruikt worden; wij werken aan de vermindering van plastic en wegwerpproducten.
  • De inkt die wij gebruiken is REACH compliant en bevatten ngeen gifstoffen.
  • Wij hebben gecertificeerd recycled, organic, Fairtrade en Vegan opties van stoffen en materialen beschikbaar.
  • Voor iedere 1,000 stuks bested bij ons, planten wij een boom in de buurt van onze fabriek om de koolstofvoetafdruk tijdens productie en transport te verminderen.
PRIJS WINNENDE ETHISCH VERANTWOORDE SUPPLY CHAIN

Waarom ons?

R.E.A.C.H Compliant

Onze fabriek maakt enkel gebruik van gecertificeerde inkt en kleurstoffen

Koolstof compensatie

Wij planten een boom voor elke 1.000 stuks die wij produceren

Wereldwijde levering

Door de lucht of over zee, wij leveren

Tevreden klanten

Beoordeeld op Google door klanten van over de hele wereld

Altijd herbruikbaar

Onze producten zijn meer dan 5000 keer te hergebruiken

Vrouwelijke emancipatie

9 van de 10 werknemers uit ons team in India zijn vrouwen

ONZE TEVREDEN KLANTEN EN MERKEN

Onze Herbruikbare Tassen en Gepersonaliseerde Huisartikelen worden gebruikt ter promotie van zowel internationaal bekende bedrijven als veel kleinere ondernemingen.

Supreme creations - Topshop
Supreme creations - Nike
Supreme creations - Innocent
Supreme creations - Tesco
Supreme creations - L'oreal paris
Supreme creations - London fashion week
Supreme creations - Google
Supreme creations - University of oxford
Supreme creations - Lovefoodhatewaste

ONZE CERTIFICATEN EN PRIJZEN

Onze Milieuvriendelijke Tassen en Ethische Normen zijn opgemerkt door vele prestigieuze industriële instanties en internationale organisaties.

Supreme creations - business is great britain
Supreme creations - fairtrade foundation

Heeft u een design in gedachten?

BEL: +31 010 7131871

ONTVANG EEN OFFERTE

Loading…