Chat with us, powered by LiveChat

Prijsklasse € 0.60 - € 6.00

Per stuk afhandelijk van vorm, product,
design, branding en kleuren.

Elke vorm, kleur en grootte

Wij produceren artikelen die exact overeenkomen met uw wensen. Stel gerust uw vragen aan ons deskundige team.

Levering bij u thuis

Tussen 2 – 5 weken,
afhankelijk van het product.

canvas drawstring bags

BEN JE EEN ZERO-WASTE, BIOLOGISCHE OF NATUURVOEDINGSWINKEL?Of u nu een zero-waste winkel in een kleine stad bent of een grote, gezondheidsvoedingsketen multinational, wij hebben producten en ideeën die specifiek op u en uw merk kunnen worden afgestemd. Wij produceren tassen en verpakkingen die ethisch en duurzaam geproduceerd en op maat gemaakt zijn voor uw winkel en aangepast aan uw behoeften.

NEEM CONTACT OPEen passie voor het milieu

We hebben een passie voor de planeet en doen ons best om ons productieproces zo duurzaam mogelijk te houden. Wij begrijpen dat alle producten die u als winkel gericht op natuurlijk, organisch en potentieel afvalvrij zijn, in overeenstemming moeten zijn met deze waarden. We zijn er trots op te kunnen zeggen dat we zijn geaccrediteerd door de Fairtrade Foundation, dat we lid zijn van SEDEX, een ledenorganisatie die zich inzet voor ethische praktijken, en dat al onze producten zijn gemaakt van biologisch GOTS-gecertificeerd garen. We proberen het elektriciteits- en waterverbruik in zowel onze fabrieken als onze kantoren te verminderen en waar mogelijk onze producten via zeevracht in plaats van luchtvracht te vervoeren om onze ecologische voetafdruk te helpen verminderen. Ons label Bags of EthicsTM verzekert u ervan dat al onze producten milieuvoordelen hebben, ethisch zijn gemaakt en op een koolstofneutrale manier zijn geproduceerd. Hierom zijn wij van mening dat onze producten geschikt zijn voor elk bedrijf dat zich richt op een milieuvriendelijke of afvalvrije bedrijfsvoering.

NEEM CONTACT OPEindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden voor uw product zijn eindeloos. Of u nu op zoek bent naar een draagtas voor klanten om in uw winkel te kopen, herbruikbare jutezakken met uw unieke branding, schorten of herbruikbare boodschappentassen die geschikt zijn voor verse producten, wij kunnen u helpen het juiste product te vinden. Wij kunnen tassen produceren in elke maat, vorm, lengte, diepte en pantonekleur, of u nu op zoek bent naar een natuurlijker, aardser ontwerp, of iets dat uw merknaam echt naar voren brengt, wij werken met u samen om een tas of verpakking te maken die uniek en speciaal voor u en uw merk is. Onze slogan is ‘wees niet saai’ en dus is elk product voor ons innovatief, bijzonder en spannend.

NEEM CONTACT OPEthische Praktijken

We geven veel om de planeet, maar ook om de mensen op deze planeet. Wij geloven in ethische productie en in onze fabriek in India werkt ons productieteam dat voor 90% uit vrouwen bestaat. Wij steunen deze geweldige vrouwen en geloven dat zij een integraal onderdeel van ons bedrijf zijn. Ons label Bags of EthicsTM promoot de mensen en de planeet achter het product. Het is een positief label dat fabrikanten en merken erkent die zich bewust hebben ingespannen om de mens en planeet in hun toeleveringsketens te respecteren. Als ethisch, natuurlijk en milieuvriendelijk zijn tot de normen en waarden van uw bedrijf behoren, kunnen we met trots zeggen dat al onze producten in lijn zijn met deze waarden, waardoor ze perfect zijn voor uw bedrijf.

NEEM CONTACT OPHeb je ontwerp in gedachten?

Of

even een kort praatje over je project?

Ontvang nu een vrijblijvende offerte & Gratis sample

Vul het formulier in en wij sturen u binnen 2 uur een vrijblijvende offerte (Ma-vr 09:00-17:30)

Speciale offerte aanvraag van

  • Stuur ons uw ontwerp of uw gedachtens over uw ontwerp om ons te helpen met het vinden van uw gewenste producten

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Elke vorm, kleur en grootte

Elke vorm, kleur en grootte

process steps Supreme Creations

Stap 1 – Vertel ons over uw project

Heeft u producten nodig voor een give away?
Als verpacking? Voor wederverkoop?
Heeft u een design in gedachten of heeft u hulp nodig? Stuur ons uw bedrijfs logo zodat wij vast een gevoel krijgen van uw merk. Laat het ons weten, wij zijn er voor u.

process steps Supreme Creations

Stap 2 – Praat met ons team

U bent bij ons in goede handen.
Wij hebben meer dan 20 jaar’ ervaring in het creëren van herbruikbare, reusable, wenselijke en goed ontworpen producten. Wij geven om uw merk – uw verhaal, kleuren, designs, klanten en budget.

process steps Supreme Creations

Stap 3 - Bestel Samples

Websites zijn cool, maar wij snappen dat er niks gaat boven het zien en voelen van materialen, print processen en gekleurde swatches. Vraag nu uw samples aan via dit formulier.

VERZOEK EEN SAMPLE

BEKIJK VIDEOS OVER DE BESCHIKBARE PRINT TECHNIEKEN

PUFFY PRINT

GLANZENDE PAPIEREN AFWERKING

CANVAS WINKELTAS

JUTE WINKELTAS

Wij hebben honderden processen om uw producten aan te passen aan uw merk. Bekijk hier meer over deze processen.


Wat onze klanten zeggen...


supreme creations - Google Reviews4.6/5 sterren – neem een kijkje bij onze Google Reviews


Supreme Creations werkt met meer dan 50,000 klanten wereldwijd aan milieuvriendelijke promotionele projecten. Onze klanten zijn heel gevarieerd, van boederijwinkels tot high-street retailers zoals Nike, Topshop, London Fashion Week en velen meer.


Fabio Magalhaes

supreme creations - Google customer Reviews

Incredibly helpful from initial contact to delivery - product was incredibly high quality and came out exactly as we envisioned it. Was looking to produce a borderless design to cover the whole canvas tote bag and Supreme Creations were the perfect partner to deliver our designs. Will definitely use them again :)

Leo Gubbins

supreme creations - Google customer Reviews

I've used Supreme Creations since 2014. They've always delivered on leading brands I've worked for and accommodated the bespoke projects, tight turnaround times, last minute design changes and finer details of all bags I've had made with them. I've always said a tote bag should go beyond it's initial purpose of advertising, it should be the accessory to someones lifestyle.. That's what Supreme do and I would highly them recommend to anyone.

supreme-happy-customers
supreme-happy-customers
supreme-happy-customers
supreme-happy-customers

PRIJS WINNENDE ETHISCH VERANTWOORDE SUPPLY CHAIN

  • Wij hebben de volledige controle over onze gehele supply chain en produceren uw producten in onze eigen prijs winnende fabriek in Pondicherry, India..
  • 9 van de 10 werknemers zijn vrouwen. Veel van deze vrouwen zijn nu kostwinnaar in hun familie.
  • Onze producten kunnen meer dan 5,000+ keer hergebruikt worden; wij werken aan de vermindering van plastic en wegwerpproducten.
  • De inkt die wij gebruiken is REACH compliant en bevatten ngeen gifstoffen.
  • Wij hebben gecertificeerd recycled, organic, Fairtrade en Vegan opties van stoffen en materialen beschikbaar.
  • Voor iedere 1,000 stuks bested bij ons, planten wij een boom in de buurt van onze fabriek om de koolstofvoetafdruk tijdens productie en transport te verminderen.
PRIJS WINNENDE ETHISCH VERANTWOORDE SUPPLY CHAIN

Waarom ons?

R.E.A.C.H Compliant

Onze fabriek maakt enkel gebruik van gecertificeerde inkt en kleurstoffen

Koolstof compensatie

Wij planten een boom voor elke 1.000 stuks die wij produceren

Wereldwijde levering

Door de lucht of over zee, wij leveren

Tevreden klanten

Beoordeeld op Google door klanten van over de hele wereld

Altijd herbruikbaar

Onze producten zijn meer dan 5000 keer te hergebruiken

Vrouwelijke emancipatie

9 van de 10 werknemers uit ons team in India zijn vrouwen

ONZE TEVREDEN KLANTEN EN MERKEN

Onze Herbruikbare Tassen en Gepersonaliseerde Huisartikelen worden gebruikt ter promotie van zowel internationaal bekende bedrijven als veel kleinere ondernemingen.

Supreme creations - Topshop
Supreme creations - Nike
Supreme creations - Innocent
Supreme creations - Tesco
Supreme creations - L'oreal paris
Supreme creations - London fashion week
Supreme creations - Google
Supreme creations - University of oxford
Supreme creations - Lovefoodhatewaste

ONZE CERTIFICATEN EN PRIJZEN

Onze Milieuvriendelijke Tassen en Ethische Normen zijn opgemerkt door vele prestigieuze industriële instanties en internationale organisaties.

Supreme creations - business is great britain
Supreme creations - fairtrade foundation

Heeft u een design in gedachten?

BEL: +31 010 7131871

ONTVANG EEN OFFERTE

Loading…